fredag 17 juli 2009

Info till Årekanotisternas medlemmar

Vi jobbar på en ny hemsida till klubben. Postar ett inlägg om bruk av klubbens utrustning här för att nå ut nu direkt.

Vid klubbens styrelsemöte igår ägnade vi mycket tid åt att diskutera hur vi bäst använder klubbens utrustning. Några riktlinjer togs fram och de är till för att alla medlemmar ska kunna få så mycket glädje som möjligt av våra gemensamma saker. Tyvärr saknas en stor del av klubbens utrustning och vi vill därför uppmana alla som förvarar prylar hemma att lämna tillbaks dessa till kanothuset omedelbart! Hör av dig till styrelsen om du har tappat bort klubbgrejor så att vi kan skriva av dom från inventarielistan. Läs vad som gäller nedan.

1: Klubbmedlemmarna får som tidigare använda klubbens prylar för personligt bruk förutsatt att utrustningen lämnas tillbaka i samma skick i kanothuset direkt efter avslutad paddling. Det är alltså INTE ok att förvara klubbens utrustning hemma och det är inte ok att använda klubbens utrustning som arbetskläder vid forsränning eller andra kommersiella aktiviteter.

2: Utrustningen ska återlämnas i samma skick som den var när den hämtades. Skador ska repareras allternativt ersättas med en likvärdig produkt. Rapportera skador och borttappad utrustning till styrelsen. Förstörd eller borttappad utrustning måste ersättas, styrelsen beslutar hur mycket som ska betalas i de fall det blir aktuellt.

3: Klubbmedlemmar uppmuntras att ta ut icke medlemmar på prova på paddling. Hyra för utrustning är då 100:- per person för komplett utrustning. Du som medlem ansvarar då för all utrustning!4: Kommersiella aktörer i byn får vid akuta fall hyra utrustning av klubben. Hyran är då 250:- för paddelkläder och 250:- för kajak, paddel och kapell. Tidigare gällde 500:- för hel utrustning så förändringen är egentligen bara att vi delat upp avgiften berodende på vad som önskas hyra. Kontakta alltid klubbens materialförvaltare Stefan Pettersson om du vill hyra utrustning för kommersiella ändamål.

Vi har beviljats utrustning via idrottslyftet och mer utrustning ska köpas in. Saknar du nåt? Hör av dig till Stefan med förslag.

Från och med nästa vecka kör vi igång med onsdagspaddlingar på Vålån, samling 18:00 vid bron i Undersåker. Glöm inte att betala medlemsavgiften för 2009!

Vi ses i forsen!

2 kommentarer:

Åsa sa...

Rättelse: Hyra 250kr för Kajak, Paddel och Kapell.

David sa...

Tack Åsa, ändrade det i texten också.