torsdag 30 juli 2009

Creeking ?

Tobbe kommer ner från Vilhelmina idag. Vi är sugna på att paddla något under fredag eller lördag. Det skulle vara kul om någon kunde följa med. Vet inte riktigt vad som går paddla nu. Hör av er om ni vill paddla, eller vet var det är bra nu.



Ante

4 kommentarer:

Fredrik Junkka sa...

Dax att ni också klämmer ner er i en leklåda och övar på lite surf någon gång. Om inte annat så är det bra att vidga paddlingen med både freestyle alt slalom för att bli bättre på utförspaddling i stor låda.

Pastorn är borta i helgen, men jag kan gärna köra en utförstur ocm ni lovar att hänga med på ett surfpass i leklåda.

CreekingUffe sa...

Vålån låg på 20, det var 40 när vi körde den sist i våras.

Gullspira sa...

Vi kör gärna vålån. Du får gärna hänga med Junkka. Jag har bara varit där 1 gång och Tobbe har aödrig kört där. Om vi kör lördag kanske Lars hinner hem och hakar på. Har du något bätre alternativ så kan vi köra det. Tyvärr har Tobbe ingen leklåda med sig och vi vet inte om vi hinner paddla 2 dagar.

David sa...

Yo! Jag är som sagt bortrest i helgen. Kolla Fångån om ni åker till Vålån, är den på 40 så är det värt att köra. Går ni upp längre än vägen bär er så ska det visst bli ännu bättre (läs: de bästa forsarna finns där). Annars borde Enan bjuda på riktig rock n roll nu när indalsälven fortfarande är hög. OCH! Är Dammån fortfarande hög så tycker jag ni ska testa Storån. Jag tror att det är gudstjänst uppe på samelägret i helgen vilket betyder att bommen är öppen och ni kan köra till put in. Detta sker tydligen bara en gång per år så det är läge att passa på! Kolla Dammån med JoPe(?) eller kanske ännu bättre med Dammåns camping.