onsdag 23 september 2009

Pastorns favoriter - musik man paddlar 10% bättre av


Äntligen är den här, den optimala Spotify-listan. Jag har lyssnat igenom Spotifys samtliga utbud av vacker musik och satt samman denna spellista: Pastorns Favoriter - musik man paddlar 10% bättre av.

Lyssna och njut!

Pastorns favoriter - musik man paddlar 10% bättre av

Bästa hälsningar
David "Pastorn" Levrén - Ordf. Årekanotisterna

5 kommentarer:

FrösöLars sa...

Tack gode gud! Vilket omslag, vilken grace, vilken aura, vilken stolthet och vilken välhuggen man. Det går en rysning längs min ryggrad. Längtar till arbetsdagen är slut så att jag kan sätta på mig lurarna förbättra min paddling med dessa 10%, undrar om det är mycket Ewert Ljusberg?

Lars Larsson sa...

Omslaget är fantastiskt! Och jag tror att Pastorn har startat ännu en trend med detta initiativ. Snart kommer det säkert att poppa upp unga och progressiva paddelpunk-band som med sin musik hyllar paddlingens kultur och gör revolt mot samhället.

Nyheten har redan börjat göra ringar på vattnet i media:

Pastorn lanserar sina favoriter

Gullspira sa...

Går det boofa till detta album?

David sa...

Jag tackar och bugar för berömmet. Musik kan sannerligen göra underverk. Dock tror jag att denna spellista faktiskt kommer göra sig bättre under vinterns forsgala än här i Jämtlands skogar. Listan har tydliga Nerkianska influenser med inslag av landsbygdsgrunge från Yg och hur gärna jag än vill kan jag inte ta åt mig äran för detta. Omslaget dock, det är 100% pastoriansk konst, bara äkta vara.

Mätz sa...

Inte visste jag att du hade i dina öron så bra musik. Vill dock påpeka att sådan här musik finns inte att tillgå i Nerike vad gäller Yg så vet jag inte. I Nerike lyssnar vi på musik som ger hår på bröstet.