måndag 21 september 2009

Medstuguån tisdag och Vålån onsdag

Det ska tydligen fortfarande vara bra på Medstuguån. Jag kör gärna i morgon med avfärd från mig 17:00.

Onsdagspaddling på Vålån! Samling 17:45 i Undersåker!

Ring om ni vill med!

5 kommentarer:

Fredrik Junkka sa...

Men vad är det här???

Ristavalsen är perfekt, den funkar bara under 2 veckor per år och man väljer att paddla vålån på onsdagspaddlingen som paddlats ett otal gånger per år????

Börjar likna en gammal tjurig gubbe efter 3 dm snöfall som envisas att spåra med längsskidor i elljusspåret istället för att köra i backen!

Hank sa...

Vet inte riktigt om jag håller med om liknelsen... Mera ungefär som att välja friåkning ytterliggare en dag istället för att jibba i parken.... Även om det skulle finnas ett nytt stort hopp...

Fredrik Junkka sa...

Ska vi göra liknelser med skidåkning så kan kanske en halvkass Brattlandsvåg eller en låg Hovravals där man nöter trick kanske jämföras med jibbing i parken. Tångbölerakan på 360 m3/s eller Ristavalsen på 130 m3/s kan nog snarare jämföras med ett fett naturligt hopp med lössnölandning om man nu ska jämföra med jibbing.
Jag föredrar jämförelsen med en oändligt lång backe med mjuksnö att surfa fram i. Båda verksamheterna har hög och ihållande konsentrationsnivå och man blir astrött utav bara farten.

Utförspaddling tycker jag passar med längdlagg. Mestadels är det låg koncentrationsnivå på paddlingen och emellanåt kommer det en backe där man får koncentrera sig. Kan iofs också passa med topptursverksamhet. Där man också har mycket lågintensiv tid i snacktempo.

Hank sa...

Du kan ju inte vara nån vidare stjärna på längdskidor om du jämför det med utförspaddling...

Fredrik Junkka sa...

I frågasätta min längdkompetens? He, he!
Nu tror jag någon blev lite purken eller så träffade jag en öm punkt!