torsdag 13 augusti 2009

Stort gäng igår och vi kör Enan på söndag

Onsdagspaddlingen igår lockade fler paddlare än på mycket länge. Lars, Ante & undertecknad körde i nya skinande båtar och Sebbe genomförde sin andra tur i sin nyinköpta Mystic. Vattnet låg runt nollan på stickan men vi hade grymt kul detta till trots. Sliden kördes både på höger och vänster sida och vi fortsatte sedan ner förbi S-kurvorna. Kul att vi blev så många! Vi fortsätter framöver på onsdagarna, samling 18:00 i Undersåker.

Nu på söndag kör vi Enan! Samling hos mig på Årevägen 136A 10:00. Tag med fika!! (Gäller även M Junkka om du skulle få för dig att följa med)

Eventuellt kör vi Gevsjö på lördag, återkommer om det.

Ring om ni vill med!

...och, vill du ha inlogg till bloggen kan du ringa eller sms:a mig på 070 250 97 77

3 kommentarer:

Erik Westberg sa...

Hur är det med Chili Cheese Doodlez, räknas det som fika?

David sa...

Det är tveksamt. Men kan vara okej om man åtminstone kliver ur båten när man äter dem. Mackes definition av en lång fikarast är annars "äta en snickers i farten i minst klass IV fors ropandes direktiv till de bakomvarande vilka förtvivlat försöker hålla sig vid liv" Mysigt värre.

Fredrik Junkka sa...

Lillebrors fikasinne klassas av många som en effektiv guide.
Att det inte passar Pasorn får man väl se som att han börjar bli trött och komma till åren, då han har ro i kroppen att fika invid forsande vatten.

Var försvann den gamla pastorn som drillade UPK med avfärd kl 08:00 i påackade bilar för att hinna paddla tre pass på en dag, ätandes lunch i bilen mellan paddelpassen?