måndag 14 mars 2011

Inomhuspaddling, årsmöte & Kvarncrossen

Ni har väl inte missat att vi kör inomhuspaddling på Tott på onsdagar kl 19. Missa inte chansen att bättra på rollen inför säsongen. Uffe brukar också lära ut hög stötta och air brace när han har tid över. Han är även en klippa på präktiga citat som man kan ha på sin blogg om man vill. Så vill du starta en blogg och ha några slagkraftiga uttryck som "bara döda fiskar flyter med strömmen" eller andra bra citat med sportanknytning så är Uffe som en öppen bok.

Årsmötet är för övrigt skjutet på framtiden en aning. Läs mer på arekanotisterna.se där vi lägger ut datum å snart vi kan.

Vi blir ett gäng som åker på Kvarncrossen. Utan tvekan Sveriges bästa och mest prestigefyllda forstävling. Hör av er till mig om ni vill följa med!

3 kommentarer:

CreekingUffe sa...

Exempel på citat kan vara "dreams are like the stars, soon you will be there" eller "if you swim you'll meet a racoon, but the luck is always with you" men forspaddling i jämtland skulle behöva byta sitt citat..

FrösöLars sa...

Den här beefen Östersund vs Den lilla förorten känns lite under t-ups värdighet. Men förortsborna kanske kan ta hjälp av Creekinguffe och formulera ett lite mera klassigt citat till bloggen. Det bjuder vi på!

Anonym sa...

Här kan man se lite bilder från Kvarncrossen i Uppsala