tisdag 23 december 2008

Inomhuspaddling

Inomhusträningarna i Åre fortsätter som vanligt över Jul & Nyårshelgen. En viktig skillnad inträffar dock från och med kvällens träning och det är att vår träningstid numer är mellan 20:00 - 21:30.

Träningen är öppen för alla nya och gamla medlemmar i Årekanotisterna och sporra gärna nybörjare att börja träna inomhus då det är en klar fördel för dem att ha lärt sig grunderna inomhus när det väl är dags för den uppfriskande vårfloden. Information om hur man blir medlem i ÅK finns på klubbens hemsida.

Det är för övrigt jag som är kontaktperson för inomhusträningen från och med nu så ring mig om det är nåt. 070 250 97 77

Till sist vill jag passa på att välkomna två nyinflyttade paddlare. Lars (redaktör på Paddling) & Stefan (Guru på Äventyrsbutiken) kan numer titulera sig som Årebor. Kretsen av paddlare i Åre med förorter (ÖSD) växer till en allt större och ystrare skara. Det lovar gott inför nästa vårflod!

God Jul & Gott Nytt År!

1 kommentar:

FrösöLars sa...

Jag tror att en "beef" börjar ta form mellan klicken t-up (ÖSD) och pojkarna från landet (Åre).
Tänk på det du som är prisbelönad storsimmare David, när du ligger med viftande armar och vill nå kastlinan kanske den inte riktigt når fram.

God jul!